ابراهیم حسن نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هدف از اجرای طرح توسعه بخش کشاورزی احیاء و توسعه روستاها و روستا نشینی به وسیله ایجاد تشکل ها و تعاونی ها و استقرار نظام های بهره برداری است.
وی بر هدایت و وارد شدن سرمایه ها و تسهیلات طرح های توسعه کشاورزی به شکل واقعی به بخش کشاورزی استان تاکید کرد و افزود: باید از انحراف تسهیلات وارده شده به بخش کشاورزی جلوگیری کنیم تا وارد بازار کاذب و موجب صدمه به اقتصاد استان نشود.
مدیر کل جهاد کشاورزی کردستان بیان کرد: اعطای تسهیلات به طرح های توسعه کشاورزی رصد و کنترل اولیه، توجه به نوع وام، ماهیت پرداخت و اجرای صحیح آن از اولویت های اصلی این سازمان است.
حسن نژاد به استعدادهای بالقوه استان در بخش کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: توسعه باغات با ایجاد تعاونی ها، تشکل ها و استقرار نظام های بهره برداری در استان می تواند صورت گیرد.
وی ادامه داد: می توان سه عامل تامین آب، اراضی ملی و اعتبارات تسهیلات بانکی در جهت توسعه باغات بکار گرفت و منجر به احیا و توسعه روستا ها و روستا نشینی هم شد.
مدیر کل جهاد کشاورزی کردستان گفت: اصلاح و نوسازی باغ های استان، بهره برداری از پایاب سدهای استان و شناسایی عرصه های منابع طبیعی و تخصیص آب مناسب و زنبورداری از دیگر استعداد های بالقوه استان است.
18 هزار تن ذرت دانه ای در کامیاران برداشت شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران گفت: در سال زراعی جاری 18 هزار و 750 تن ذرت دانه ای در شهرستان کامیاران برداشت شد.
تیمور رضایی اظهار داشت: در سال زراعی جاری دو هزار و 430 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ذرت دانه ای اختصاص یافت.
وی افزود: کشت ذرت در این شهرستان به صورت مکانیزه انجام می شود و متوسط عملکرد ذرت دانه ای 7.5 تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران گفت: زمان برداشت ذرت دانه ای مهر ماه سال جاری بود که از مجموع سطح اراضی زیر کشت ذرت بیش از 18 هزار تن برداشت شد.
نظر شما